Gezicht
Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf zoals kou, wind, regen, droogte en warmte. Dit geldt zowel voor dames als voor heren en voor jong en oud. Een gezichtsbehandeling één maal in de 4 tot 6 weken geeft u een goed verzorgde huid en bovendien heerlijk ontspannend. Een stevige massage van de schouder- en nekpartij en het gelaat stimuleren de doorbloeding en laten uw huid stralen. Geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling!

Gezichtsbehandeling

Reinigen van het gelaat, intensief reinigen van het gelaat d.m.v. peeling, epileren, oneffenheden verwijderen, massage, masker, dag- of nacht creme en huidadvies.
€65,00

Gezichtsbehandeling Image Skincare

Reinigen van het gelaat, intensief reinigen van het gelaat d.m.v. peeling, epileren, oneffenheden verwijderen, massage, masker dag- of nacht crème en huidadvies.
€67,50
gezichtsmassage

Gezichtsbehandeling Image Skincare, Hydrating Recovery Mask

Dit unieke, revolutionaire en kalmerende hydrogelmasker, bevat onder andere ginseng, en krachtige antioxidanten, werkt ontstekingsremmend en anti-verouderend op de huid. Het ondersteunt het afweermechanisme, brengt vocht in en heeft een ontgiftende werking. Het masker voelt aan als een extra huidlaag, de huid word diep gehydrateerd.
€77,00

Gezichtsbehandeling Image Skincare, Anti-Aging Radiance Mask

Het essentiële amino acid complex heeft een herstellend vermogen en gaat de strijd aan tegen huidveroudering. Het doordrenkt de huid met een uniek mengsel van vulkanisch water, glans gevende plantenextracten, peptiden en antioxidanten zorgen voor een ultieme huidverjonging en stralende huid. Het masker vermindert fijne lijntjes en rimpels, de huid word gelift!
€82,50

Gezichtsbehandeling Neoderma, Hydration intens de luxe masker

Reinigen van het gelaat, intensief reinigen van het gelaat d.m.v. peeling, epileren, oneffenheden verwijderen, massage, boost masker: Een intensief hydraterende behandeling die een zachte en verzorgde huid achterlaat. De exclusieve verzorgende formule verhindert uitdroging van de huid en minimaliseert fijne lijntjes. Naast de ingrediënten van de Neoderma Hydration cocktail, stimuleert Alginate, een essentiële aminozuur de nieuwe celgroei. De huid herstelt haar zachtheid en glans.
€77,50

Gezichtsbehandeling Neoderma, Bio-Lifting

Reinigen van het gelaat, intensief reinigen van het gelaat d.m.v. peeling, epileren, oneffenheden verwijderen, massage, boost masker: Liften, verstevigen en verjongen van gezicht, hals en decolleté. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen. De behandeling is gebaseerd op de werking van Perfluorcarbon (Blue Blood), Aloë Vera en Echinacea Purpurea extract in combinatie met Maltodextrine Saccharide (verkregen uit zetmeel). Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte
€79,50

Spa treatment Neoderma, hydraterende anti-aging gezichtsbehandeling

Neoderma spa treatment behandeling is voor een essentiële vochtbalans van de huid, fijne lijntjes en rimpels Een op algen gebaseerde behandeling met een vochtherstellende en anti-aging werking. Speciaal ontwikkeld voor het gezicht en de hals. Gebaseerd op de Neoderma hydration kruidencocktail, bestaande uit Heemst, Melisse en Korenbloem. Actieve ingrediënten gewonnen uit Zeewier: Polysachariden en Phyto-squalane gecombineerd met kruidenextracten en vitamines zorgen ervoor dat de huid zijn vocht beter vast kan houden.
€87,00

Gezichtsbehandeling Neoderma Intelligence Advanced Power Lift

Reinigen van het gelaat, intensief reinigen van het gelaat d.m.v. peeling, epileren,  oneffenheden verwijderen, massage, boost masker: Een regenererende behandeling, bestaande uit de nieuwste peptiden, appelstamcellen en het zeer effectieve diamant-en parelextract. De Intelligence Advanced Power Lift Treatment gaat alle zichtbare tekenen van huidveroudering tegen. De huid en gezichtscontouren worden ‘gelift’ en fijne lijntjes en rimpels worden vervaagd. De behandeling geeft het gelaat direct een jeugdige uitstraling en geeft de huid haar vitaliteit, volume en natural glow terug.
€87,50

Dermatude Meta Therapy

Een frisse blik, een stevige huid, strakke contouren, vervaagde rimpels en een egale teint dankzij de anti-aging behandeling van Dermatude Meta Therapy, 100% natuurlijk!
Meer informatie
Meta Therapy Gezicht –  €140,00
Meta Therapy Gezicht + Rimpelbehandeling –  €170,00  

Heren gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling voor de heren waarbij een intensieve reiniging en ontspanning belangrijk is. Reinigen van het gelaat, intensief reinigen van het gelaat d.m.v. peeling, (epileren waar gewenst), oneffenheden verwijderen, massage, masker dag- of nacht crème en huidadvies.
€65,00

compress

Face treatment 60min

Reinigen van het gelaat, intensief reinigen van het gelaat d.m.v. peeling, epileren, oneffenheden verwijderen, masker, dagcreme en huidadvies.
€52,50

Acne gelaatsbehandeling Image Skincare

Reinigen van het gelaat, intensief reinigen van het gelaat d.m.v peeling,  oneffenheden verwijderen, masker, dagcreme en huidadvies.
€45,50

Acne gelaatsbehandeling

Reinigen van het gelaat, intensief reinigen van het gelaat d.m.v peeling,  oneffenheden verwijderen, masker, dagcreme en huidadvies.
€40,00

Face quick behandeling

Reinigen gezicht, peeling, masker, dagcreme
€37,50

Jeugd behandeling

Deze behandeling is speciaal samengesteld voor de jeugdige klanten (t/m 18 jaar). Reinigen van het gelaat, intensief reinigen van het gelaat d.m.v peeling, oneffenheden verwijderen, masker, dagcreme en huidadvies.
€37,50

Voor meer informatie over acne, klik hier

Losse behandelingen en/of tijdens behandelingen

epilerengezichtsbehandeling

Behandelingen
kosten
tijdens behandeling
Epileren of harsen wenkbrauwen
Verven wenkbrauwen
Verven wimpers
Wimpers en wenkbrauwen verven
Wimpers of wenkbrauwen verven en epileren
Verven wimpers en wenkbrauwen + epileren
Harsen kin of bovenlip
Harsen kin en bovenlip
Harsen kin of bovenlip en epileren
Harsen gezicht kin, bovenlip, wangen en hals
€15,00
€12,50
€15,00
€22,50
€22,50
€27,50
€10,00
€15,00
€22,50
€22,50
€7,50
€7,50
€10,00
€15,00
.
.
€7,50
€10,00
.
€15,00

IMAGE Skincare

Image Skincare is één van de snelst groeiende cosmeceuticals (cosmetica met actieve farmaceutische werkstoffen) uit Amerika. Het huidverzorgingsbedrijf biedt een professionele lijn producten die is ontwikkeld door en gericht aan artsen, dermatologen en professionele huidpecialisten.
Bij een peeling worden oude oppervlakkige huidcellen verwijderd en nieuwe jonge huidcellen worden aan de oppervlakte aangemaakt. De huid gaat er hierdoor zacht en egaal uitzien. Image skincare past deze techniek toe en hiermee worden oppervlakkige rimpels en sporen van acne behandeld. Image skincare behandelt eveneens verkleuringen van de huid. De behandeling kan preventief gebeuren, om rimpels of verkleuring te voorkomen.

De producten werken op celniveau voor optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. De producten zijn vrij van chemische geur- en kleurstoffen, parabenen, en ‘afsluitende’ ingrediënten, niet op dieren getest en milieuvriendelijk.

Neoderma

De producten en behandelingen van Neoderma hebben een huidvernieuwend resultaat. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. De producten verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten, genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en parabenen.
Kwaliteit staat bij Neoderma hoog in het vaandel. Daarom werkt het merk uitsluitend samen met vakgediplomeerde schoonheids- en huidspecialisten, die in het Neoderma-trainingscentrum in Den Haag worden opgeleid.

Neoderma Bio-peeling behandeling

De Neoderma bio-peeling (chinese kruidenpeeling) behandeling is geschikt voor alle huidtypen, verjonging en huid problemen. De unieke biologische bio-peeling is gebaseerd op de samenwerking van verschillende kruiden cocktails, algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.
De bio-peeling zorgt er voor dat de celdeling van de huid versneld gaat (normaal duurt dit ongeveer 28 dagen) d.m.v. bio-peeling behandeling in 10 dagen. Hierdoor wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen en elastine gestimuleerd , normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Zoals onder andere de dikte van de huid en de weerstand van de huid. De microvezels uit de kruiden dringen door naar de basaalcellenlaag, daar stimuleren ze de huid om nieuwe cellen aan te maken
De bio-peeling heeft een therapeutische en verjongende werking. De bio-peeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en wordt uitsluitend uitgevoerd in de schoonheidssalons door speciaal daar voor geschoolde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. De bio-peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.


Het ingrediënt perfluorcarbon, in de blue blood gel voor thuis gebruik ondersteunt de werking van de bio-peeling! De blue blood gel stimuleert regeneratie van de cellen. Verzacht, kalmeert en geneest de huid. Deze voorziet het weefsel van zuurstof, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.