Gezicht

Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Een gezichtsbehandeling eenmaal in de 4 tot 6 weken geeft u een goed verzorgde huid en is bovendien heerlijk ontspannend. Hieronder vindt u de behandelingen die we aanbieden.

Reinigende gezichtsbehandeling €

Optimaal reinigen van de huid

Gezichtsbehandeling met gezichtsmassage €

Complete gezichtsbehandeling inclusief epileren en massage

gezichtsmassage

Gezichtsbehandeling Image Skincare €

Hoog huidverbeterend niveau

 

Image Skincare hydration €

Droge/vochtarme huid, een ware boost aan hydratatie

 

Image Skincare anti-aging €

Voeding en versteviging, de huid word intensief gelift

 

Image Skincare O2 lift behandeling €

Verfrist en verjongt de huid

 

Gezichtsbehandeling Neo-Sense €

Gevoelige/rode huid, eczeem of rosacea hersteld de huid barrière

 

Gezichtsbehandeling Neo-hydrating intens €

Droge/vochtarme huid, hydrating luxe masker

 

Gezichtsbehandeling Spa-treatment €

Anti-aging en luxe in 1 behandeling

 

Dermatude Meta therapy €

Dermapen behandeling voor huidverjonging op een 100% natuurlijke manier. Meer informatie over Dermatude Meta therapy vindt u hier

 

Image Skincare fruitzuurpeeling €

Intensieve peeling behandelingen, acne, pigment, anti-aging

 

Acne behandeling Image Skincare €

Acné tegen te gaan, ontstekingen te verminderen, overmatige talgproductie te remmen en de huid te reinigen. Voor meer informatie over acne, klik hier

 

Gelaats jeugd behandeling Neoderma €

Reinigende behandeling


Face quick behandeling €

Kennismakings gezichtsbehandeling

Losse behandelingen en/of tijdens behandelingen

epilerengezichtsbehandeling

Behandelingen
kosten
tijdens behandeling
Epileren of harsen wenkbrauwen
Verven wenkbrauwen
Verven wimpers
Wimpers en wenkbrauwen verven
Wimpers of wenkbrauwen verven en epileren
Verven wimpers en wenkbrauwen + epileren
Harsen kin of bovenlip
Harsen kin en bovenlip
Harsen kin of bovenlip en epileren
Harsen gezicht kin, bovenlip, wangen en hals

.
.


.

IMAGE Skincare

Image Skincare is één van de snelst groeiende cosmeceuticals (cosmetica met actieve farmaceutische werkstoffen) uit Amerika. Het huidverzorgingsbedrijf biedt een professionele lijn producten die is ontwikkeld door en gericht aan artsen, dermatologen en professionele huidspecialisten.

Bij een peeling worden oude oppervlakkige huidcellen verwijderd en nieuwe jonge huidcellen worden aan de oppervlakte aangemaakt. De huid gaat er hierdoor zacht en egaal uitzien. Image skincare past deze techniek toe en hiermee worden oppervlakkige rimpels en sporen van acne behandeld. Image skincare behandelt eveneens verkleuringen van de huid. De behandeling kan preventief gebeuren, om rimpels of verkleuring te voorkomen.

De producten werken op celniveau voor optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. De producten zijn vrij van chemische geur- en kleurstoffen, parabenen, en ‘afsluitende’ ingrediënten, niet op dieren getest en milieuvriendelijk.

Neoderma

De producten en behandelingen van Neoderma hebben een huid vernieuwend resultaat. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. De producten verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten, genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en parabenen.

Kwaliteit staat bij Neoderma hoog in het vaandel. Daarom werkt het merk uitsluitend samen met vak gediplomeerde schoonheids- en huidspecialisten, die in het Neoderma-trainingscentrum in Den Haag worden opgeleid.

Neoderma Bio-peeling behandeling

De Neoderma bio-peeling (chinese kruidenpeeling) behandeling is geschikt voor alle huidtypen, verjonging en huid problemen. De unieke biologische bio-peeling is gebaseerd op de samenwerking van verschillende kruiden cocktails, algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.

De bio-peeling zorgt er voor dat de celdeling van de huid versneld gaat (normaal duurt dit ongeveer 28 dagen) d.m.v. bio-peeling behandeling in 10 dagen. Hierdoor wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen en elastine gestimuleerd , normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Zoals onder andere de dikte van de huid en de weerstand van de huid. De microvezels uit de kruiden dringen door naar de basaalcellenlaag, daar stimuleren ze de huid om nieuwe cellen aan te maken

De bio-peeling heeft een therapeutische en verjongende werking. De bio-peeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en wordt uitsluitend uitgevoerd in de schoonheidssalons door speciaal daar voor geschoolde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. De bio-peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.


Het ingrediënt perfluorcarbon, in de blue blood gel voor thuis gebruik ondersteunt de werking van de bio-peeling! De blue blood gel stimuleert regeneratie van de cellen. Verzacht, kalmeert en geneest de huid. Deze voorziet het weefsel van zuurstof, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.