Online huidadvies

Ontvang gratis een deskundig advies over jouw huidtype

Wil jij je huidconditie verbeteren? Ben jij ontevreden over jouw huidconditie of onzeker over je huid?  Ben je benieuwd wat er mogelijk is voor een gezonde, stralende huid met producten en/of behandelingen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang gratis binnen 2 werkdagen een persoonlijk advies. Als je een foto meestuurt kan ik de huid nog beter beoordelen en advies geven. Maak de foto bij daglicht, of buiten. De foto wordt uiteraard alleen voor het advies gebruikt en nooit voor andere doeleinden.

Ik breng je huid in balans en topconditie

Heb je een gevoelig huid, acne huid of is je huid verouderd, dan ga ik je helpen om je huid weer in balans en in topconditie te krijgen. Daarnaast geef ik advies over het beschermen van de huid om verdere huidschade te voorkomen.

Acne huid aandacht geven

Een acne huid  begint al op jongere leeftijd bij jongens en meiden. Hoe sneller de aanpak, des te minder actief de acne zal zijn en de littekens worden voorkomen. Met een persoonlijk behandelplan zullen de oneffenheden en ontstekingen aangepakt worden.

Een glimmende huid weer matteren.

Door middel van de juiste (olie vrije) werkzame ingrediënten remmen we de overmatige talgproductie, matteert de huid.

Een gevoelige/rode huid, herstellen.

De huid barrière herstellen en kalmeren zodat de huid weer soepel aan voelt en zorgt voor een natuurlijke glow.

Anti-aging, de huid egaler maken en voorkomen van huidveroudering.

Op een natuurlijke manier uw huidconditie verjongen, een stralende huid zonder botox. Minimaliseren van rimpels en fijne lijntjes voor een gladdere huid. De juiste bescherming zodat de huid niet onnodig verder verouderd maar we het verouderingsproces vertragen.

Privacy
Jouw privacy wordt beschermd door een eenmalige registratie van je persoonlijke gegevens.