Dermatude meta therapy

Wat is Dermatude Meta Therapy?

Elles Beautysalon is gespecialiseerd in Dermatude Meta Therapy. Dit is de nieuwste methode op het gebied van natuurlijke huidverjonging. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijke proces van de huid van binnenuit. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd en maakt de huid zelf weer collageen en elastine aan. Daarnaast wordt de huid verrijkt met natuurlijke werkzame bestanddelen. Daarmee is Dermatude Meta Therapy een veilige en honderd procent natuurlijke schoonheidsbehandeling die de huid van binnenuit verbetert en verjongt.

 

Hoe werkt Dermatude Meta Therapy?

Met een speciaal instrument worden onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Tegelijkertijd neemt de huid door de subjectables hoog geconcentreerde werkstoffen op. Hierdoor treedt het herstelmechanisme van de huid in werking: de huid gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Met andere woorden: Dermatude Meta Therapy zet het zelfherstellend vermogen van de huid in werking om de huid te verjongen.

Wat kan Dermatude Meta Therapy voor u betekenen?

Vanaf ongeveer het 25e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding wordt slechter en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert. Hierdoor verliest de huid haar stevigheid en elasticiteit. Dit verouderingsmechanisme is een natuurlijk proces van binnenuit, dat versneld wordt door externe factoren als UV-straling, nicotine, alcohol, airconditioning en luchtvervuiling. Dankzij Dermatude Meta Therapy is er nu de mogelijkheid om dit natuurlijke proces van veroudering te doorbreken en zelfs terug te draaien. Dermatude Meta Therapy wordt met succes toegepast op:

  • Diepe rimpels
  • Fijne lijntjes
  • Elasticiteitsverlies
  • Donkere kringen
  • Kraaienpootjes
  • Hyperpigmentatie
  • Acne littekens
  • Grove poriën
  • Vochtarme huid

Portfolio Elles Beautysalon

Met Meta Therapy wordt uw huid steviger en elastischer, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Dankzij Meta Therapy wordt de biologische klok op een natuurlijke manier teruggedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

De Dermatude kuur

Meta Therapy start met een kuur van vier wekelijkse behandelingen. Gedurende deze startkuur ziet u uw huid aanzienlijk verbeteren. Hierna wordt de behandelfrequentie afgebouwd naar één behandeling per twee weken. Na acht behandelingen is de kuur afgelopen. Om het gewenste resultaat te behouden, wordt aangeraden geregeld een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Dermatude huidverzorgingsproducten

Het is belangrijk dat u tijdens de kuur de speciale Dermatude huidverzorgingsproducten gebruikt. Deze producten verlengen het effect van de behandeling en dragen bij aan een nog beter behandelresultaat. De crèmes zijn volledig afgestemd op de subjectables die tijdens de behandeling worden gebruikt en bevatten dezelfde actieve ingrediënten.

Dermatude rimpelbehandeling

Naast de algehele huidverbetering is het ook mogelijk om met Meta Therapy zeer gerichte rimpelcorrecties uit te voeren. Hierbij wordt met een speciale techniek de huid onder de rimpel geactiveerd. Door de aanmaak van bindweefsel wordt de rimpel van binnenuit opgevuld. Ook dit is een honderd procent natuurlijk proces; de huid vult zelf de rimpel van binnenuit op. Om het natuurlijke proces te ondersteunen worden speciale serums/subjectables ingezet voor een sneller en beter resultaat. De rimpelbehandelingen worden uitgevoerd in een kuur van vier tweewekelijkse behandelingen.

100% Natuurlijk

Dermatude Meta Therapy is een 100% natuurlijke methode met een dubbele werking. Dermatude Meta Therapy pakt niet alleen de gevolgen, maar ook de oorzaak van huidveroudering aan. Toonaangevende dermatologen uit de hele wereld beschouwen Meta Therapy inmiddels als effectief en veilig.

Dermatude Meta Therapy is het perfecte alternatief voor een facelift

Award Dermatude Meta Therapy Specialist 2018