Lichaam

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch.
30min: €32,50 – 60min €62,50

Hydro massage

De hydro massage is een massage waarbij je op de rug ligt op een kussen gevuld met warm water. Bij de massage wordt royaal gebruik gemaakt van massage olie, zodat handen en onderarmen gemakkelijk tussen het lichaam en het kussen kunnen masseren. Door de aangename warmte heeft deze massage een hoge mate van ontspanning. De Hydro massage is uitermate geschikt voor rug- nek en schouderklachten. Vooral mannen met intensieve -zware werkzaamheden hebben baat bij de regelmaat van een Hydro rug-nek en schouder massage. Maar ook is de hydro massage uitermate geschikt bij zwangerschap. Een zwangerschapsmassage geeft meer dan pijnverlichting, gun uzelf tijdens de zwangerschap af en toe een moment van rust en ontspanning.
30min €35,50 60min €65,50

Hotstone massage

Al sinds de oudheid worden verwarmde stenen voor therapeutische doeleinden gebruikt. Tijdens de hotstone massage behandeling worden er steeds op nieuw hete stenen op het lichaam gelegd, tussen door worden er een aantal stenen weggehaald en wordt dat deel van het lichaam met olie in gemasseerd tot dat het hele lichaam behandeld is. De warmte van de vulkanische basaltstenen dringt diep door in weefsel, spieren, botten en gewrichten. De warmte werkt direct op de zenuwbanen, waardoor energie door het hele lichaam gaat stromen Het werkt ontspannend, opgehoopte afvalstoffen worden losgemaakt en uw lichaam wordt gezuiverd van stress.
30min €35,50 – 60min €65,50

Cupping massage

Cosmetische cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese Cupping therapie en wordt gedaan met behulp van siliconen vacuum cups (zowel voor het gezicht als voor het lichaam). Deze massage heeft een positief effect op de bloedsomloop, het spierweefsel, de huid, het zenuwstelsel, de lymfe en het spijsverteringsstelsel. Maar ook op de acupunctuurpunten, meridianen, het bloed, de vijf elementen en Qi.
30min €35,50 – 60min €65,50