Pedicure & Manicure

Pedicure

Hoewel de voeten het verst van ons af staan, hebben ze één van de meest belangrijke functies te vervullen. Namelijk ons te dragen.

Pedicure Basis behandeling

Nagels knippen, vijlen en frezen van de nagels, reinigen van de nagels en nagelomgeving schoon maken, eelt verwijderen (eventueel likdoorns en kloven behandelen), in crème van de voeten.

Pedicure met lakken

Knippen nagels, vijlen en frezen van de nagels, reinigen van de nagels en nagelomgeving schoon maken, eelt verwijderen (eventueel likdoorns en kloven behandelen), incrèmen van de voeten. Lakken van de nagels.

(indien er extra tijd nodig is tijdens de pedicure behandeling, worden er extra kosten berekend)

Pedicure de luxe

Knippen nagels, vijlen en frezen van de nagels, reinigen van de nagels en nagelomgeving schoon maken, eelt verwijderen (eventueel likdoorns en kloven behandelen). Verfrissende voeten scrub, ontspannende massage van de voeten. Lakken van de nagels.
€42,50

Manicure

Handen zijn het visitekaartje van elke vrouw en verdienen daarom bijzondere aandacht.

Met een heerlijke manicure scrub van zeezout en amandel olie verwennen de handen, maakt de huid glad, geeft een heerlijk voelbaar zacht en verzorgd gevoel. De nagels worden verzorgt en gevijld in een natuurlijke gewenste vorm. Daarna gebruiken we een basis lak, welke eventuele oneffenheden camoufleert, af sluitend met een kleurlak naar wens.